Cégkivonat igénylése online

Cégkivonat igénylése onlineA céges ügyintézések jelentős részének velejárója a cég adatainak hitelt érdemlően történő bizonyítása. Erre lehetőséget biztosít szerencsére egy hivatalos irat, a cégkivonat, amely ma már egyszerűbben beszerezhető, mint valaha, ugyanis az online lebonyolítható a teljes folyamat.

Az olyan hivatalos disztribútoroknak köszönhetően, mint a https://cegkivonatok.hu/ , nem kell személyesen befáradni a cégbíróságra, ha cégkivonatra van szükséged, hanem a honlapjukon keresztül lehet intézni mindent.

Az igénylés első lépése tehát, hogy felkeresed az egyik ilyen disztribútor weboldalát. A weboldalon láthatod az árakat, az igényelhető iratok típusát és a fizetési lehetőségeket is. Gyakran nem csak cégkivonatot, hanem cégmásolatot és névjegyet is lehet igényelni ezeket a honlapokon. Sőt, ha idegen nyelvű cégkivonatra van szükséged, akkor nem neked kell lefordíttatni, hanem minimális plusz költségért cserébe a kívánt nyelven kapod meg a dokumentumot.

Az igénylés egyszerűen, néhány kattintással történik. Ha bankkártyával fizetsz, akkor pár percen belül meg is érkezik elektronikusan a hiteles cégkivonat. Ha nincs lehetőséged bankkártyával fizetni, az átutalás sem tart 1-2 napnál tovább, és sürgős esetben arra is van lehetőség, hogy az átutalás megkezdésének bizonyításával elküldjék neked a cégkivonatot. Az azonnali kézhez kapás közhiteles cégkivonat esetén nem lehetséges, ugyanis a közhiteles cégkivonat mindenképpen papír alapon érkezik. Szerencsére azonban közhiteles cégkivonatot is lehet online igényelni, és akár már másnap megérkezhet vele a futás, a postás.